-

| Postat i: Allmänt
2
 
 

Impossible only means that you haven’t found the solution yet

| Postat i: Allmänt
1
 
 
 
 

För att

| Postat i: Allmänt
1
För att jag inte har några ord. 
Utan
Bara 
Några
Bilder








Julen. Den kan vara härlig, underbar, ljus och varm. Eller helt, helt åt helvete.

| Postat i: Allmänt
0

Vi närmar oss julafton dagen vi många längtar efter eller dagen som vi oroa oss för. Julen har nästa alltid betytt glädje och gemenskap för mig men jag vet att det är långt ifrån vad alla upplever.

än del oroar sig för att deras presenter inte är tillräckligt bra andra mat, fyllor, ångest, slag och bråk.  Det är en sanning jag tror vi är många somvill blunda för eller inte prata om för kring jul ska allt vara så perfekt och bra.  Det jag vill säga är att ta hand och hjälp varandra våga säga emot eller ta hjälp vi alla är värda att bli rätt behandlade och glöm inte presenter och dylikt är inte det som är det viktiga.

Det viktiga är att vi mår så bra som möjligt och tar hand om varandra för det är vi värda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

To improve is to change; to be perfect is to change often.

| Postat i: Allmänt
4
 
 
 
 

Make today amazing!

| Postat i: Allmänt
1
Vilket lyckorus äntligen klar med allt plugg för denna termin!
Så otroligt nöjd och glad att allt gick så bra den här termminen trotts att det har varit väldigt upp och ner.
Nu står jag här glad och stolt. Tror aldrig jag längtat så här mycket efter ett lov!!! eller vänta säger man inte alltid så? Kanske är det så men denna gången är det mer efterlängtat än någonsin, visst sommarlovet kanske blir mer efterlängtat? Eller vänta då är jag ju klar!! Ska inte spåna mer...Fast nu är det bara en termin kvar och det gäller att kämpa in i det sista. 
Alla ni som har kämpat allt ni har denna termin och fortfarande inte är nöjda. Till er vill jag säga att jag är glad för att ni har kämpat och försökt. Jag kommer i håg för några år sedan när jag aldrig var nöjd med det jag hade kämpat för. Det är ibland väldigt lätt att gräva ner sig för att allt inte går exakt som man vill. Det jag vill säga är att det finns en tid för alla. Jag hade det väldigt tufft med skolan i grundskolan men nu går det 1000 gånger bättre. Jag vågar satsa mer och tror på mig själv. Men vet ni det viktigaste är inte  betygen utan att man mår bra  en sak till vad kommer era betyg spela för roll om 20 år? Bara för att du inte har toppbetyg lovar jag att du kan lyckas om du bara vill!
I helgen kommer bloggen uppdateras så som jag tänkt mer från början bilder som jag tagit sjäv men ävrn texter. Nu är jag fri för ett tag framöver så nu är jag redo!
 
 

-

| Postat i: Allmänt
1

 


Tänk om...

| Postat i: Allmänt
1
You're just perfect

<3

| Postat i: Allmänt
0
Ibland brister det..
 
 
♪

.

| Postat i: Allmänt
0



+

| Postat i: Allmänt
0



Snart så

| Postat i: Allmänt
0



~

| Postat i: Allmänt
0



Huvudet kaosar och snart är det jul!

| Postat i: Allmänt
0
Ja mina vänner som är otroligt trogna här. Jag kommer slänga upp citat och små saker fram till jul som det ser ut nu. 

Kommer med nya inlägg och mer energi då jag är tillbaka. För just nu är jag sliten men det är bara att fighta på!
Det är bara kämpa på och göra sitt bästa av detta år!
Take care mina fina💕 två citat som får tala i kväll 🌟




When you focus on what you want, everything else falls away.

| Postat i: Allmänt
0
 

▷jag vet hur det känns◀

| Postat i: Allmänt
0

Något jag tror vi är många kan störa oss på är menningen "jag vet hur de känns", nej det vet du inte. Du kan tänka dig hur det känns, de är en helt annan sak. För du kommer aldrig kunna känna som någon annan än dig själv. Man kan inte känna eller veta hur någon annan känner. För vi har inte samma känslor, vi känner och reagerar på olika sätt i olika situationer. 

Jag är absolut inget undantag det är lätt att ibland slinka dit för att man “tror sig veta”. Men det är något jag försöket tänka på, man är inte samma person, vi är unika och det gör att det är omöjligt känna som andra. Vi har inte samma styrka. En del tar t.ex. åt sig mer än andra.

Vi kan även säga att både du och jag är höjdrädda men jag klarar knappt av att stå på en stol medan du inte upplever det som en höjd.

Självklart kan man känna ingen sig i en känsla för att man har upplevt samma sak eller något liknade men hur vi väljer att hantera detta gör också att vi känner olika. Det är därför man aldrig kan säga till någon som exempelvis har förlorat någon varför person inte ifråga är ledsen. Vi kommer aldrig få reda på hur denna person ifråga känner inombords till 100%. Då vi inte helt och hållet kan förklar den känslan man upplever just då.

 

Jag vet inte vad ni tycker men jag finner inte direkt någon tröst när någon säger att de vet hur jag känner eftersom jag vet att de inte är sant och speciellt inte i situationen då jag är riktigt ledsen. För visst du kan ha förstålse för varför, men för de vet du inte hur jag känner. Jag kan ha 1 miljon andra saker som ligger bakom mina tårar. Det finns hur många exempel som helst.

 

Vi säger att du och jag har känt varandra länge. Du och din pojkvän/flickvän har en hel del problem och du känner dig väldigt delad. Jag kan då välja att förstå hela situationen och ge min bild av det eller säga att jag förstår hur du känner för så var det när jag och blablalaa var tillsammans osv. Du bryr dig inte just då hur lika jag upplever att dina och mina känslor är.
Det jag tror att du vill är att få den hjälp jag kan ge dig visst kan jag dra jämförelser till min tidigare relation om det finns en viktig poäng i det hela men man måste va försiktig.

 

 

Det är inte lätt och jag är inte ett undantag men jag tror vi alla kan tänka på hur vi vill att andra ska behandla oss för att sedan behandla dem så. Jag tror det är någoting vi alla borde tänka på ibland

 Istället kan du visa att du bryr dig och att du finns!

 

 

 

 

 

★ ☆ ✰

| Postat i: Allmänt
0
 
 

Så där sant så man blir mörkrädd

| Postat i: Allmänt
0



what would you do if you weren't afraid

| Postat i: Allmänt
0





you must lose yourself to find yourself

| Postat i: Allmänt
0
Vilken helg tjejmiddagar, November lights och adventsfika! Det har varit full rulle hela helgen men samtidigt sprang jag och min hjärna in på lite olika tankebanor. Sammanfattar det i några rader. Hoppas ni har haft en grym helg och ha en awesome ny vecka.
Säger god natt till er där ute!

Jag tror att vi sällan tänker på hur det är.

Jag tror att vi ofta springer åt andra hållet och letar efter hur det skulle kunna vara.

Vi är många som vill att våra tankar ska ge oss något nytt.

Nya sagor som ska sluta lyckligt.


Ibland rinner det över.

Och man förstår inte alltid varför man tänker så mycket.

Det är då man ska komma på ett nytt sätt.

Att starta om och börjar på nytt.

Enkelt behöver det inte vara.

Men värt är det


Vill vi få en ny start så måste vi.

Måste vi starta om.


Så när tankarna tar över.

Kan vi  bygga upp.

Bygga upp något som är tryggt.

Ett ställe som vi alltid kommer behöva.